Site icon Porevillas – korkeatasoista lomamajoitusta

Syyslomalle Syötteelle

Nyt on erinomainen hetki varata majoitus syyslomareissulle!

Syysloman sää Syötteellä voi olla auringonpaistetta, lumisadetta, yöpakkasia tai melkeinpä mitä vain! Joinakin vuosina jopa ensimmäiset laskettelurinteet ovat avautuneet syysloman lopussa. Varmaa on vain se, että lehti on pudonnut puusta, ja että porealtaassa on lämmin vesi odottamassa! Olipa keli mikä tahansa, pyöräily ja patikointi, luonnossa liikkuminen ja rauhoittuminen onnistuu kyllä!

Porevillas™ -kohteet on varattavissa syyslomakaudelle viikoille 42 ja 43 varauskalenterin kautta suoraan seuraavasti:

Hintaan sisältyy aina loppusiivous ja porealtaan käyttö! Katso saatavuus ja hinta varauskalenterista. Lue täältä ohjeet varauksen tekemiseen.

Myös lyhyemmät varaukset järjestyy! Mikäli varauskalenteri ei anna tehdä toiveidesi mukaista varausta, ota yhteyttä sähköpostilla jaakko@porevillas.fi, kerro viestissäsi montako aikuista ja lasta sekä mitkä päivät ovat toiveena, tai soita 0503143591.

ps. Aloituskuva on Kellarilammen laavulta, jonne pääsee tulemaan helposti lastenrattaiden kanssa tai vaikka pyörätuolilla. Laavulta voit nousta Pytkynharjun päälle. Lue lisää Kellarilammesta täältä.

Uutiskirjeen tilaajana saat 5 % alennuksen myös syyslomavarauksista! Liity tästä uutiskirjeen tilaajaksi, niin saat jatkossa aina tiedon äkkilähdöistä ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Exit mobile version