Iso-Syötteen talvikausi on käynnissä! Viikonloppu alkaen 355,30 euroa!

Ensilumenlatu ja ensimmäiset laskettelurinteet avattiin Iso-Syötteellä perjantaina 3.11.2023! Ensilumenlatu kulkee suoraan uuden Porevillas™-mökin ja Villa Hulhavanhelmen takaa!

Haluaisitko päästä heti ladulle tai rinteeseen? Se on mahdollista nyt ja vieläpä edullisesti. Marraskuulle löytyy vielä vapaata niin arkena kuin viikonloppuina.

Esimerkiksi viikonloppu kahdelle hengelle alkaen vain 355,30 euroa*! Viikko kahdelle hengelle alkaen vain 631,75 euroa*! Hintaan sisältyy loppusiivous ja porealtaan käyttö!

Tarkista saatavuus ja tee varaus varauskalenteriin

*Nämä tarjoushinnat saat uutiskirjeen tilaajan alekoodilla, jolla saat 5 % alennuksen myös marraskuun jo valmiiksi edullisista hinnoista!

Liity tästä uutiskirjeen tilaajaksi, niin saat jatkossa aina tiedon äkkilähdöistä ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Hintaan sisältyy aina loppusiivous ja porealtaan käyttö! Katso saatavuus ja hinta varauskalenterista. Lue täältä ohjeet varauksen tekemiseen.

Olisitko halunnut saada tämänkin mahtavan tarjouksen suoraan sähköpostiisi? Liity tästä uutiskirjeen tilaajaksi, niin saat jatkossa aina tiedon äkkilähdöistä ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Vastaa

Tilaa uutiskirje, saat heti 5 % alennuksen!

X