Ohjeita varauksen tekemiseen

Huomaathan, että mikäli teet varauksen alkamaan kuluvalle päivälle, emme voi taata liinavaatteiden toimitusta. Voit varmistaa liinavaatteiden saatavuuden ottamalla yhteyttä ennen varauksen tekoa! Mikäli varaukseen on aikaa yksi tai useampi vuorokausi, niin silloin ei tarvitse varmistella, vaan voit tehdä varauksen suoraan kalenteriin!

Varauskalenterista näet kohteiden saatavuuden ja hinnan. Voit tehdä varauksen valmiiksi itse.

Varauksen hinta määräytyy henkilömäärän, varauksen keston ja ajankohdan perusteella. Varauksen voi nyt maksaa osissa lue lisää tästä.

Henkilömäärä:
Perushintaan sisältyy kaksi henkilöä. Toistaiseksi järjestelmä ei osaa tehdä eroa lasten ja aikuisten välillä, vaan hinta nousee saman verran, oli kyseessä lapsi tai aikuinen.

Ohje lapsiperheille:

 • Sylivauvat majoittuvat vanhempiensa kanssa ilmaiseksi, jolloin sylivauvaa ei tarvitse laskea henkilömäärään. Vauvan matkasängyn voit varata lisäpalveluna varausta tehdessä.
 • Vanhempiensa kanssa matkustavat lapset ilmoitetaan varausjärjestelmään seuraavasti:
  – mukana 1-2 lasta -> valitse varaukselle 1 lapsi
  – 3-4 lasta -> 2 lasta
  – 5-6 lasta -> 3 lasta

Varausvaiheessa sovittua henkilömäärää ei saa ylittää.

Ajankohta ja varauksen kesto:
Pääsääntöisesti järjestelmä antaa tehdä varauksen juuri valitsemallesi ajankohdalle. Tähän on muutamia poikkeuksia esimerkiksi hiihtolomaviikoilla, pääsiäisenä ja juhannuksena, jolloin aloituspäiviä on rajoitettu ja varaukselle määritelty minimikesto:

 • juhannus on varattavissa minimissään 3 vuorokaudeksi, aloitus- ja lopetuspäivä ei voi olla välillä 23.6.-25.6. (HUOM! juhannuksen varauspyynnöt sähköpostilla tai soittamalla)
 • syyslomaviikot on varattavissa 7 vuorokaudeksi, aloitus- ja lopetuspäivä lauantaina
 • joulu on varattavissa minimissään 4 vuorokaudeksi, aloitus- ja lopetuspäivä ei voi olla välillä 23.12.-25.12.
 • uusi vuosi on varattavissa minimissään 3 vuorokaudeksi, aloitus- ja lopetuspäivä ei voi olla 30.12. tai 31.12. (HUOM! uuden vuoden varauspyynnöt sähköpostilla tai soittamalla)
 • hiihtolomaviikot on varattavissa 7 vuorokaudeksi, aloitus- ja lopetuspäivä lauantaina
 • pääsiäinen on varattavissa minimissään 4 vuorokaudeksi, aloitus- ja lopetuspäivä ei voi olla välillä 29.3.-31.3. Varaus voi toki alkaa ennen pääsiäistä ja kesto voi olla yli 4 vrk, mutta varaus ei voi alkaa eikä päättyä kesken pääsiäispyhien

Varausjärjestelmä ilmoittaa, mikäli valittu aloitus- tai lopetuspäivä ei ole mahdollinen, tai mikäli varauksen kestolle on asetettu määrityksiä.

Mikäli haluat tehdä varauksen näistä poiketen, pyydän ottamaan yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla ja pyritään järjestämään asia toivomallanne tavalla!

Varauskalenterin alkunäkymä esittää kaikkien kohteiden varaustilannetta näyttämällä mustana vapaat päivät ja harmaana yliviivattuna varatut päivät. Klikkaamalla majoituskohdetta pääset näkemään yksittäisen kohteen varauskalenterin vapaat päivät.

Tästä pääset suoraan kunkin kohteen varauskalenteriin: 

Näin teet varauksen:
– valitse varauksen alku- ja loppupäivä
– mikäli aikataulusi on joustava, valitse joustavat päivät, niin järjestelmä ehdottaa muitakin mahdollisia ajankohtia
– valitse henkilömäärä (katso ohjeet lapsiperheille)
– syötä mahdollinen alennuskoodi (tämän voi syöttää myös myöhemmässä vaiheessa)
– valitse haluamasi majoituskohde
– valitse haluamasi lisäpalvelut
– syötä yhteystietosi
– hyväksy varausehdot ja maksa varaus
– saat varausvahvistuksen sähköpostiisi

Käytössäsi on turvalliset, monipuoliset ja joustavat maksutavat Paytrailin kautta: verkkopankit, luottokortit ja mobiilimaksaminen.

Mikäli tarvitset apua tai teillä on erityisiä toiveita varaukseenne liittyen, niin ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella, autan mielelläni varauksen tekemisessä.

050 314 3591
jaakko@porevillas.fi

Ja on myös mahdollista, että varauskalenterin määrityksiin on päätynyt bugeja tai virheitä, eikä varausta sen vuoksi ole mahdollista edes tehdä. Mikäli epäilet tällaista, pyydän, että otat yhteyttä, niin ihmetellään yhdessä ja pyritään korjaamaan asia. Ja varaustilanteen puitteissa pyrimme järjestämään asian halutulla tavalla.

Tilaa uutiskirje, saat heti 5 % alennuksen!

X