Ohjeita varauksen tekemiseen

Varauskalenterista näet kohteiden saatavuuden ja hinnan. Voit tehdä varauksen valmiiksi itse.

Varauksen hinta määräytyy henkilömäärän, varauksen keston ja ajankohdan perusteella.

Henkilömäärä:
Perushintaan sisältyy kaksi henkilöä. Toistaiseksi järjestelmä ei osaa tehdä eroa lasten ja aikuisten välillä, vaan hinta nousee saman verran, oli kyseessä lapsi tai aikuinen.

Ohje lapsiperheille:

 • Sylivauvat majoittuvat vanhempiensa kanssa ilmaiseksi, jolloin sylivauvaa ei tarvitse laskea henkilömäärään. Vauvan matkasängyn voit varata lisäpalveluna varausta tehdessä.
 • Vanhempiensa kanssa matkustavat lapset ilmoitetaan varausjärjestelmään seuraavasti:
  – mukana 1-2 lasta -> valitse varaukselle 1 lapsi
  – 3-4 lasta -> 2 lasta
  – 5-6 lasta -> 3 lasta

Varausvaiheessa sovittua henkilömäärää ei saa ylittää.

Ajankohta ja varauksen kesto:
Pääsääntöisesti järjestelmä antaa tehdä varauksen juuri valitsemallesi ajankohdalle. Tähän on muutamia poikkeuksia esimerkiksi hiihtolomaviikoilla, pääsiäisenä ja juhannuksena, jolloin aloituspäiviä on rajoitettu ja varaukselle määritelty minimikesto:

 • Hiihtolomaviikoilla aloituspäivä on tyypillisesti lauantai ja varauksen voi tehdä 7 vuorokaudeksi (tähän on muutama poikkeus kaudelle 2023*)
 • Pääsiäisenä varauksen aloituspäivä on torstai ja varauksen minimikesto 4 vrk (varaus voi toki alkaa ennen torstaita ja kesto voi olla yli 4 vrk, mutta varaus ei voi alkaa eikä päättyä kesken pääsiäispyhien)
 • Juhannuksena varauksen aloituspäivä on torstai ja varauksen minimikesto 3 vrk (varaus voi toki alkaa ennen torstaita ja kesto olla yli 3 vrk). Ja HUOM Juhannusta ei voi varata suoraan varauskalenterista! Mikäli olet kiinnostunut varaamaan mökin Juhannukseksi, ota yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla.
 • Uusi vuosi ei ole varattavissa suoraan varauskalenterista. Mikäli haluat varata mökin uuden vuoden ajalle, pyydän ottamaan yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla!

Varausjärjestelmä ilmoittaa, mikäli valittu aloitus- tai lopetuspäivä ei ole mahdollinen, tai mikäli varauksen kestolle on asetettu määrityksiä.

Varauskalenterin alkunäkymä esittää kaikkien kohteiden varaustilannetta näyttämällä mustana vapaat päivät ja harmaana yliviivattuna varatut päivät. Klikkaamalla majoituskohdetta pääset näkemään yksittäisen kohteen varauskalenterin vapaat päivät.

*poikkeuksia keväälle 2023:

 • Porevillas Iso-Syöte A on varattavissa 9-viikolle 6 vuorokaudeksi la 25.02.2023 – pe 03.03.2023
 • Porevillas Iso-Syöte A on varattavissa 10-viikolle 6 tai 7 vuorokaudeksi alkaen su 05.03.2023

Näin teet varauksen:
– valitse varauksen alku- ja loppupäivä
– mikäli aikataulusi on joustava, valitse joustavat päivät, niin järjestelmä ehdottaa muitakin mahdollisia ajankohtia
– valitse henkilömäärä (katso ohjeet lapsiperheille)
– syötä mahdollinen alennuskoodi (tämän voi syöttää myös myöhemmässä vaiheessa)
– valitse haluamasi majoituskohde
– valitse haluamasi lisäpalvelut
– syötä yhteystietosi
– hyväksy varausehdot ja maksa varaus
– saat varausvahvistuksen sähköpostiisi

Käytössäsi on turvalliset, monipuoliset ja joustavat maksutavat Paytrailin kautta: verkkopankit, luottokortit ja mobiilimaksaminen.

Mikäli tarvitset apua tai teillä on erityisiä toiveita varaukseenne liittyen, niin ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella, autan mielelläni varauksen tekemisessä.

050 314 3591
jaakko@porevillas.fi

Ja on myös mahdollista, että varauskalenterin määrityksiin on päätynyt bugeja tai virheitä, eikä varausta sen vuoksi ole mahdollista edes tehdä. Mikäli epäilet tällaista, pyydän, että otat yhteyttä, niin ihmetellään yhdessä ja pyritään korjaamaan asia. Ja varaustilanteen puitteissa pyrimme järjestämään asian halutulla tavalla.

Liity Porevillas -sisäpiiriin!

X