Porevillas™ Iso-Syöte

Rauhallinen sijainti luonnon helmassa, kuitenkin kaikkien aktiviteettien äärellä. Valaistu ensilumenlatu ja pyöräilyreitit takapihalla, laskettelurinteet kävelymatkan päässä.

Kaksi makuuhuonetta ja parvi, yhteensä kahdeksan vuodepaikkaa. Tilava tupakeittiö. Kaksi WC:tä, sauna. Lämmin ulkovarasto pyörien säilytykseen ja suksien voiteluun.

Tämä kohde taipuu moneen: suunnitteletpa reissua kahdestaan tai useamman pariskunnan kanssa, lapsiperheellä tai luonnosta ja liikunnasta innostuneella kaveriporukalla.

Porevillas™ -kohteissa on kattava perusvarustelu: pyykinpesukone, kuivauskaappi, takka, internetyhteys, äly-TV. Lisäksi kohteet on aina varustettu ilmalämpöpumpulla ja sähköauton latausasemalla. Varustelun kruunaa ulkoporeallas, jossa sinua odottaa aina lämmin kylpy.

Poreallas

Rentoudu porealtaan lämpimässä vedessä aktiivisen päivän jälkeen. Voit tutkailla tähtitaivasta ja revontulia. Valoisana kesäyönä voit ihmetellä yötöntä yötä.

Sähköauton lataus

Voit saapua lomalle huoletta myös täyssähköautolla, sillä kohteesta löytyy sähköauton latausasema, jossa on Type 2 -pistorasia. Näin saat turvallisesti ja tehokkaasti sähköautosi tai pistokehybridisi akun lataukseen heti kohteen pihassa ilman että sinun tarvitsee jännittää mökin sulakkeiden kestoa, eikä paluumatkaa varten tarvitse metsästää alueen harvoja latauspaikkoja.

Tilaa uutiskirje

Syötteen Porevillas™ valmistuu tammikuussa 2023. Laita tarjoukset talteen, pysy ajan tasalla ja tiedä milloin kohteiden varauskalenteri avataan. Tilaa Porevillas™ – uutiskirje.


Mökki oli siisti ja viihtyisästi sisustettu. Mökin sijainti oli erinomainen: kävelymatka rinteeseen ja latu aivan vieressä! Poreallas oli ihana lisä! Voin lämpimästi suositella.

Tiina – Vieraillut Villa Hulhavanhelmessä tammikuussa 2022


Liity Porevillas -sisäpiiriin!

X