Hyviä syitä valita Porevillas -mökki lomamatkallesi

Lukuisia hyviä syitä valita Porevillas -mökki lomamatkallesi:

Luotettava vuokranantaja ja tyytyväiset asiakkaat!

Hyvät ja toimivat tilat isollekin porukalle, vuodepaikat kahdeksalle, kaksi vessaa. Tarvittaessa voit vuokrata molemmat puolet ja silloin käytössäsi on 16 vuodepaikkaa.

Hinnoittelu joustaa henkilömäärän mukaan, jolloin mökki on houkutteleva kohde myös pariskunnalle.

Lapsiperheet on huomioitu varustelussa ja hinnoittelussa. Syöttötuoli, matkasänky, potta, koroke, lasten ruokailuvälineitä. Kahdeksan sängyn lisäksi kaksi varavuodepatjaa. Lapsista lasketaan varausta tehdessä henkilömäärään vain joka toinen, jolloin hinta lapsiperheelle on edullisempi kuin vastaavalle määrälle aikuisia.

Hinnoittelu joustaa myös varauksen keston mukaan. Kokeilepa varauskalenterissa lisätä vuorokausi tai pari, niin näet, kuinka voit saada edullisesti lisävuorokausia lomaasi.

Porevillas-kohteissa on iso piha, johon mahtuu hyvin useampi auto ja peräkärry. Jos kalustoa on enemmän kuin yksi auto, tämä kannattaa varmistaa huolella majoituskohdetta valittaessa. Erityisesti tunturin rinteessä ja huipulla olevissa mökeissä pihan pieni koko voi yllättää ikävästi.

Latu ja pyöräilyreitit menevät aivan takapihalla, reitit ovat osa pääreitistöä, joka pidetään kunnossa viimeiseen asti. Myös kelkkareiteille pääset suoraan mökin pihasta.

Mökiltä pääsee harrastamaan helposti suoraan pihasta ja paluu mökille on lähestulkoon pelkkää alamäkeä. Korkealla tunturin rinteellä ja huipulla olevasta mökistä joudut käyttämään autoa hiihto- tai pyöräilylenkille lähtiessäsi, mikäli haluat välttää raastavan nousun lenkin päätteeksi mökille palatessa.

Rauhallinen sijainti. Luonto tulvii suurista ikkunoista sisään mökkiin. Vuodenajasta riippuen voit lähteä esimerkiksi lumikenkäilemään tai vaikka poimimaan karpaloita suoraan takapihalta.

Kattavasti varusteltu mökki, lue tarkka kuvaus varustelusta täältä: https://porevillas.fi/syotteen-porevillas/

Klikkaa tästä suoraan varauskalenteriin!

Vastaa

Tilaa uutiskirje, saat heti 5 % alennuksen!

X