Lemmikit ovat nyt tervetulleita Porevillas B-huoneistoon!

Olemme saaneet matkan varrella paljon kiitosta siitä, että Porevillas-kohteisiin on helppoa ja turvallista tulla vaikka olisi allergioita. Toisaalta olemme saaneet lukuisia kyselyitä, että voiko meidän kohteisiin tuoda lemmikkejä.

Lemmikkien omistajille on nyt mukavia uutisia: olemme päättäneet sallia sisäsiistien lemmikkien tuomisen Porevillas B-huoneistoon tästä päivästä alkaen.

Olemme tietysti iloisia myös siitä, että voimme edelleen tarjota sekä Porevillas A-huoneiston että Villa Hulhavanhelmen allergiaystävällisinä kohteina, joihin lemmikkien tuonti on kielletty.

Lemmikistä peritään varauksen yhteydessä 30 euron lemmikkilisä. Valitse lemmikkilisä lisäpalveluista ja kirjoita vielä tiedot lemmikistä “lisätoiveet” -kohtaan. Lemmikin omistaja on luonnollisesti vastuussa lemmikin aiheuttamista jäljistä ja velvollinen korvaamaan mahdolliset vahingot. Lemmikkien jättämät jäljet tulee siivota myös mökin pihamaalta.

Varauskalenteri löytyy osoitteesta www.porevillas.fi. Varauskalenterista näet sekä Villa Hulhavanhelmen että uusien Porevillas™-mökkien saatavuuden ja hinnan. Voit tehdä varauksen itse suoraan varauskalenteriin! Tutustu verkkosivuillamme oleviin ohjeisiin varauksen tekoon liittyen.

Vastaa

Tilaa uutiskirje, saat heti 5 % alennuksen!

X