Ohjeita Porevillas Iso-Syöte B

Tässä tärkeitä ohjeita mökin käyttöön liittyen. Jaathan linkin kaikille seurueeseesi kuuluville henkilöille.

Tutustu myös seuraaviin ohjeisiin:

PorevillasB Wi-Fi salasana: 2023BPoreVillas

Yale- älylukko avataan painamalla tähti ** ”6 numeroinen koodi” tähti**. Ovi menee ulkopuolelta lukkoon painamalla tähti *. Sisäpuolelta ovi lukitaan vääntämällä nuppia, siten että merkkivalo käy punaisena.
Eteisen naulassa roikkuu ulkovaraston avain ja sähköauton latausaseman tägi. Ulkovarasto on käytettävissänne. Muistakaa aina palauttaa avaimet heti naulaan.
Väliaidassa on ajastimella varustettu auton lämmityspistoke ja sähköauton latausasema. Latausaseman käyttöä valvotaan etäyhdeydellä ja latauksen voi käynnistää eteisen naulassa olevalla tägillä. Muista palauttaa tägi heti takaisin naulaan. Mikäli et ole maksanut latausaseman käytöstä perittävää maksua (20 euroa) varausvaiheessa, voit tehdä sen helposti MobilePaylla.

Huom! Latausasemaan ei ole vielä kytketty dynaamista kuormanhallintaa puuttuvan komponentin vuoksi. Tämä tarkoittaa, että teidän tulee itse huolehtia, että autoa ei ladata esimerkiksi saunomisen aikana. Latausteho kannattaakin säätää maksimia (11 kW / 16 A) alemmalle tasolle esimerkiksi 6-7 kW (9-10 A).
Lumikengät ja sauvat on tarkoitettu käyttöönne. Palauttakaa välineet käytön jälkeen paikoilleen.
Pulkat ja liukurit on tarkoitettu käytettäväksi. Takkapuita saa polttaa takassa. Halkopussit käytetään uudestaan, joten laittakaa tyhjät pussit ulkovarastoon. Halkoja ei saa viedä mökiltä pois.
Avaa piipun pelti, kun haluat sytyttää takkaan tulen. Tuhkalaatikkoa avaamalla saat parannettua vetoa erityisesti sytytysvaiheessa. Tyhjennä tuhkalaatikko tarvittaessa pihalla olevaan peltiämpäriiin (täysin jäähtyneen tuhkan voit tyhjentää myös sekajätteeseen). Lasiluukun ylä- ja alareunassa on säädettävä lisäilmansyöttö, jolla saa lasille myös huuhteluilmaa. Lisäilmalla lasi pysyy paremmin puhtaana sekä saadaan ns. toisioilmaa. HUOM! Älä käytä liesituuletinta kun takassa on tuli! Myös kuivauskaapin yhtäaikainen käyttö voi heikentää vetoa. Sulje piipun pelti kun hiillos on kokonaan hiipunut.
Älä käynnistä liesituuletinta mikäli takassa on tuli!
Porealtaan kannen tuulisalpa lukittuu automaattisesti. Sen saa vapautettua tästä kahvasta, kun kansi halutaan sulkea
On äärimmäisen tärkeää huolehtia, että ulkoporealtaassa on riittävästi vettä! Myös säännöllisestä kloorin lisäyksestä tulee huolehtia!
On aivan normaalia, että porealtaan vedenpinta laskee käytettäessä: vettä haihtuu, loiskuu ja kantautuu altaasta pois noustessa. Lisätkää porealtaaseen tarvittaessa vettä siten että vedenpinta yltää LED-valoihin saakka. Huolehtikaa hana kiinni ja varmistakaa, että letku tyhjenee käytön jälkeen, jotta se ei jäädy ja tukkeudu!
Porealtaaseen tulee lisätä klooritabletti päivän päätteeksi! Vähäisellä käytöllä esim. 2-4 hlö, riittää yksi tabletti joka toinen päivä. Klooritabletit löytyvät eteisen yläkaapissa ja sieltä löytyy myös kertakäyttöhanskoja. Klooritabletti laitetaan tuohon suodatinkoteloon, johon tuo letku kuvassa menee. Porealtaan käyttöohjeen löydät täältä.
Parven portaiden lapsiportin lukitus avataan vetämällä kannen liparetta seinästä poispäin ja sitten painamalla painiketta alaspäin.
Vauvan matkasänky ja siihen kuuluva erillinen patja sekä patjansuojus löytyvät päämakuuhuoneen kaapista. Patjassa tulee käyttää patjansuojusta, jonka voi pestä tarvittaessa. Kasatkaa ja palauttakaa käytön jälkeen takaisin kaappiin.

PorevillasB Wi-Fi salasana 2023BPoreVillas

Tilaa uutiskirje, saat heti 5 % alennuksen!

X