Pidennetty viikonloppu Syötteellä alkaen 390 euroa!

Upeat hiihtokelit Suomen eteläisimmällä tunturialueella Syötteellä jatkuvat vielä! Syötteellä hiihdetään tyypillisesti vielä äitienpäivänä! Miltä kuulostaisi pidennetty viikonloppu parhaiden latujen ja pyöräilyreittien varrelta? Päivän ulkoilun päätteeksi rentoudut ulkoporealtaan lämpimässä vedessä.

Villa Hulhavanhelmen ja Porevillas™ Iso-Syöte -mökin takana kulkeva latu kunnostetaan aivan viimeiseen saakka. Reaaliaikaisen latujen kunnostustilanteen Syötteellä näet täältä: https://syote.fluentprogress.fi/outdoors/

Tarjoamme nyt huhtikuun ja toukokuun viikonloppuihin myöhäisen lähtöajan sunnuntaille. Normaalin klo 12 sijaan mökin luovutus on illalla vasta klo 20. Näin saat melkein kokonaisen lomapäivän kaupanpäälle!

Pidennetyn viikonlopun hinta on Villa Hulhavanhelmessä alkaen 390 euroa* ja uudessa Porevillas-mökissä alkaen 418 euroa*.

Villa Hulhavanhelmessä saat lisäksi nyt loppukauden varauksiin kaupanpäälle 2 kausikorttia käyttöösi Iso-Syötteen laskettelukeskukseen.

Vappuna on mahdollisuus kolmen vuorokauden viikonloppuun ja tarjous myöhäisestä lähtöajasta koskee myös vappuviikonloppua. Vappuviikonloppu pe-ma 3 vrk, myöhäinen lähtöaika klo 20, hinta alkaen 477 euroa*.

Klikkaa tästä itsesi suoraan varauskalenteriin!

*Henkilömäärä vaikuttaa hieman hintaan, nämä hinnat laskettu kahdelle hengelle. Muistathan, että henkilömäärästä riippumatta hintaan sisältyy aina loppusiivous ja porealtaan käyttö!

*Nämä hinnat saat käyttämällä Porevillas™ -uutiskirjeen mukana tulleen alennuskoodin. Mikäli et ole vielä Porevillas™ -uutiskirjeen tilaaja, tästä linkistä pääset liittymään ja saat edun käyttöösi heti!

Tarjous on voimassa viikonloppuvarauksiin 19.4.-31.5.2023, sillä edellytyksellä, että varauksen päättymispäivälle ei ole varauskalenterissa jo ennestään alkavaa seuraavaa varausta. Varausjärjestelmän merkitsee automaattisesti lähtöajaksi klo 12, mutta tämä korjataan varaukselle manuaalisesti.

Vastaa

Tilaa uutiskirje, saat heti 5 % alennuksen!

X